söndag 13 juli 2008

Mera pärlspont i köket

Min kära sambo undrade vad jag önskade mig i födelsedagspresent och vad är bättre än att önska sig pärlspont istället för kaklet i köket. Har länge sagt att jag skulle vilja ha pärlspont även där. Vi satte det på luckorna tidigare i år.
Så här såg det ut innan.


Kent sågar till och jag målar och så här fint blev det. Jag är såå nöjd. Det blev precis som jag tänkt mig och det blev även mycket ljusare i köket.

På ljusrampslisten limmade jag fast pärlstav. På hörnhyllorna fick vi även prova på att böja trä över vattenånga. Det gick bättre än vi trodde.


Och så här blev det.

Nu blev det mer torpkänsla över köket. Det gillar jag.
Ha de gott! Kraam Pling

7 kommentarer:

Annika sa...

Det blev ju jättesnyggt!!!! Vill ha pärlspont på dörrarna ja med men har inte klurat ut hur det blir sett från sidan... Blir det inte tjockt???.. Kan det tänkas att man får se en liten liten bild kanske???? :) Vill övertyga sambon... Tyckte att det blev kanon iallafall.... Ljust o fint... Om du har lust är det tävling på gång inne hos mig....:) Kramiz Annika

Min Skattkammare sa...

Det där blev ju toppenfint, verkligen skillnad! Och den däringa andra pärlgrunkan också!
Så fin skylt......men ni behöver väl tre till vid alla vägkorsningar, det är lätt att bli snurrig därute, hi hi!
Kramisar till dig Plingis!
Hälsa gubbsingen!
Kicki

Hwita Villan sa...

Jag ääälskar pärlspont! (som du kanske förstår genom mina egna inlägg på sistone) Så snyggt! Men vilket jobbmed den där pärllisten, det har jag aldrig gett mig på... men det blev ju jättebra! Kul att se hur du har det köket!

Helen sa...

Så fint kjøkkenet ble. Ser du har mye fint i hundebutikken også :)

Bergagårdens Lina sa...

Superfint! Måste nog sno lite idéer från dig, pärlstaven blev hur snygg som helst och skylten i förra inlägget... :) den idén måste jag nog plagiera helt!!

Ha de!

Lina

Elzie sa...

Vad mycket som hänt här sen jag var inne sist. Jättesnyggt med både pärlspont och skylt.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Annika sa...

Tack!! har använt denna underbara skiva i min mammas källartrapp... Kollade noga på dina bilder o tror jag ser lite från sidan där... ska ta en bit o prova så får vi se.... Kram Annika