tisdag 1 juli 2008

Kökssoffa

Har funderat länge på att skaffa en kökssoffa. Jag skulle egentligen velat ha en med krön och sniderier, men en sån skulle se klumpig ut i vårt lilla kök.
Men så i lördags var vi på Röda Korsets loppis och där stod en liten nättare soffa för bara 150:- vitmålad var den redan, så det var bara att klä om sofflocket och sy några kuddar för att piffa till det lite. Vi är supernöjda med fyndet. Härligt att kunna lägga sig på locket för en middagslur, zzz!!

5 kommentarer:

Hwita Villan sa...

Jättefin! Jag har en gammal kökssoffa på lager som jag hoppas jag kommer orka renovera någon dag... det är så fint med gamla kökssoffor.

Ha det bra!

Annika sa...

Tjusigt det blev på nya soffan... Kan förstå var middagsluren kommer att äga rum nu... Duktyngdern var ju jättesöta... Flygande dukar är inte kul.. Kram Annika

Kerstin sa...

Åååå så flott og til den prisen da. Jeg kjenner jeg blir nesten misunnelig på dere svensker som har en sånn enorm tilgang på loppiser og muligheter til å skaffe billig:=)

Ønsker deg en herlig avslappende kveld på den nye benken din:=)

En sommer klem fra meg:=)

Pia..... sa...

Vilket fynd:)..då blir man glad minsann..härligt att ligga på sofflocket och ta en höneblund;)..PIA

Ängladoft & Dockor sa...

gullig liten kökssoffa ni har målat , vi har oxå en gammal soffa ute på altan som vi (( ja sambon menar jag ,har målat för 2: gången idag.
skall ta en tur till stan,och köpa ny kädsel till den då .den som sitter där nu e gammal och trasig.