lördag 12 juli 2008

Gårdsskylt

Nu har vi gjort en gårdsskylt så man lättare hittar upp till oss. Vi har funderat över om vi skulle köpa en ny i smide eller göra en själva i trä. Det blev det senare alternativet. Hittade en gammal uthusdörr i vedboden som vi tog en bit av.
Med datorns hjälp kunde jag skriva ut texten med en fin font och göra en schablon.Det hängde kvar ett par betsel i ladan, så Kent såga itur ett sådant för att hänga skylten i och ett par gamla smideskonsoller kom väl till pass.Här fixar Kent det sista med skylten. Det enda vi behövde inhandla var en stolpe och ett jordankare.


Skylten på plats!! Stolpen ska jag behandla med järnvitriol senare.


Ha en trevlig helg! Kraam Pling

7 kommentarer:

Hwita Villan sa...

Men oj vad snyggt! Det gjorde ni verkligen bra!

Kerstin sa...

Wow så bra det ble:=) Så flinke dere har vært. Ha en fin helg:=)
Klem Kerstin

Benita sa...

Hej på er! Vilken jättefin skylt ni har gjort, ni är jämt så händiga och har så bra idèer och lösningar på allt. Hoppas ni mår gott. Kram Benita

Leva som jag sa...

Åh va duktiga ni är!! Superfint
kramar på dig
Önskar dig en skön fortsatt helg
M

Annika sa...

OjOjOj!!! vad ser jag... har varit lite lat nåra dar o missat vad som fanns här Tack så hemskt mycket!!!! Nu lättade molnen här i Värmland igen trots lite regn... Vilken vacker skylt ni gjort.. det blev kanon... Fyndat hade du också gjort såg jag.... min runda igår blev mycket mager...tyvärr... Ha det gôtt Kram Annika

Magny sa...

ååååhhh men dette var vacert....
Va duktiga ni är...
kram, magny

Anonym sa...

Ett bra tag efter kommer min kommentar, men jag har precis hittat till din sida. Vilken fin gårdsskylt och framför allt typsnittet på texten. Kommer du ihåg vad det heter? Hade varit jätteroligt att ha.

Mvh.
Katrin