fredag 2 oktober 2009

Hallfönstret

Tack snälla ni för alla positiva kommentarer jag fått om hönshuset, jätteroligt! Bygget går vidare, så fler bilder kommer.
Här händer inte så mycket mer än just hönshusbygget, så idag visar jag en bild från vårt lilla hallfönster. Där står bl a två gamla glasflaskor. Den ofärgade har jag köpt på loppis, men den gröna hittade jag under jorden, på tomten där vi bodde förut. Det har visst varit en soptipp där för många herrans år sedan.
För plötsligt en dag satte jag foten på nåt som stod upp lite, såg att det var glas & började försiktigt att skrapa bort jorden runt omkring. Jag förväntade mig inte att den skulle vara hel & fin, men så var det, helt fantastiskt!!

Önskar er alla en trevlig helg! Kraam Pling

4 kommentarer:

Madde sa...

Mysiga flaskor......
Ha en jätteskön helg vännen.
Kraam Madde

Viola sa...

Dom där rara flaskorna älskar jag, ha en fin helg, kram

essemia sa...

Du milde tid så lyxigt hönorna ska få det, hihi.
Och ibland har man tur och hittar något riktigt användbart hemma hos sig själv. Tur att den var hel, flaskan, så du inte gjorde dig illa.
Hoppas du har en bra helg.
Kram Elzie

Lovisa Sandström sa...

Det är en soptipp på Berga också, vi har hittat massor med skrot! Gamla verktyg här och där och bl.a flaskor. Flest grejor har jag hittat bakom stora garaget och vid våran gamla koja (trädet där det är fastspikat plankor). En gång hittade jag en gammal hammare!

Kram Lovisa