söndag 30 november 2008

1:a Advent

Tiden bara rinner iväg, tycker inte jag hinner med allt som jag ska göra. Vi har bott här i stugan i 1 ½ år nu & fortfarande står det kartonger med grejer som ska sorteras & få sina platser, som inte finns. Det är ju lite dåligt med förvaring i ett gammalt hus. Har i allafall fått ordning i sy- och gästrummet, jaa det enda som är kvar är tapetseringen. Visar lite bilder därifrån en annan dag.

I köket har jag klätt om sofflocket, bytt stolsfodral, sytt kuddar, lagt på nya mattor & ställt fram lite adventsprylar. Allt för att julstämmningen ska infinna sig.


Önskar er alla en trevlig 1:a advent!//Kraam Pling

4 kommentarer:

Min Skattkammare sa...

Åhh.....Ingela vad mysigt ni har det!
Jag hinner inte heller med.........
Lasse började ställa fram adventsstakar på dammiga fönsterbräden, och så hängde han upp röda kulor till ljusblå/vitrandiga gardiner!
- Tycker du på allvar att det där är snyggt, undrade jag lite surt, för han hade lovat att städa på toa, men tyckte visst att det där var roligare!!! Suck!
Må så gott lilla Plingis!
Kram Kicki

Jennie sa...

mmm vad mysigt det ser ut !!
Här jobbar vi oxå för fullt för att julkänslan skall infinna sig, tyvärr försvann ju snön.
Kram Jennie

Annika sa...

Åh vilken mysig hörna du fixat till.... skulle gärna ta en fika där...:) Kram Annika

Lena i et bæssmorhem sa...

Hei!
Så trivelig det ser ut!
Og jeg blir så glad for å høre at dere har kartonger stående fortsatt... Selv om vi bare har bodd her i snart tre uker, så syntes jeg at jeg burde ha kommet lengre og at jeg er fryktelig treig. Spesielt når jeg ser rundt omkring på div.blogger og det ser ut som om døgnet har minst 48 timer for en del... Da er det veldig godt å høre at det finns fler som bare har 24 t i sine døgn :-)

God advent!
Klem fra meg