måndag 11 augusti 2008

Carl Larsson...min favorit

Jag har beundrat Carl Larsson så länge jag kan minnas, för sina vackra konstverk & sitt vackra hem. När jag var till Erikshjälpen förra veckan, hittade jag två assietter med hans konstverk på för endast en femma styck. De kunde jag inte motstå. De är hela & fina.

När jag såg en bild i en inredningstidning på dessa tallrikar, vita med silvermönster, föll jag direkt. De fick mig att tänka på just Carl Larsson. Önskade mig dem i julklapp & min önskan gick i uppfyllelse. Blev såå glad!!


Hittade även denna fina såsskål på Erikshjälpen, tänkte att den skulle vara fin att duka tillsammans med tallrikarna &...


silverbesticken &...


dricksglasen med silverbård.
Det blir roligare att äta när det dukas fint på bordet.
Kraam Pling

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Så fine ting du har fått atk i:=) Nydelige glass, de likte jeg ekstra godt. Det blir nok et fint bord når du dekker med alt dette.=)

Klem O=)

Annika sa...

Ohh vad mycket fina saker.... blir kanonfint på bordet.. härligt att kunna duka fint.. maten smakar faktiskt bättre med snygga saker...Kram Annika

Elzie sa...

Jag har också alltid tyckt om Carl larsson. En klar favorit också efter de två besöken i deras hem. Hoppas du har en bra kväll.
Kram Elzie

Min Skattkammare sa...

Hej Plingis!
Jättefina bilder och vilka fynd, så fint!
Visst är det gott att äta när det är vackert dukat........tyvärr så smakar det gott vilket som.....dessvärre.....hajjarru??
Fniss...
Är allt bra med er? Här har det varit rekord mycket folk.....det känns, man är ju ingen ungdom....he he!
Vi hörs kompis!
Kramar.....