onsdag 14 maj 2008

Paviljong

Här har det varit fullt upp med bakning, städning & annat fix. Min kära sambo har fyllt år, 50 visst!?


Äppelträden börjar blomma, ljuvligt!

Det finns en liten uteplats med några skifferplattor ute på gräsmattan som vi funderat över vad vi skulle göra med. Riva upp dem och lägga nytt eller bygga ett lusthus. Det senare alternativet skulle bli för kostsamt kunde vi konstatera. Det fick bli en paviljong istället och behålla plattorna som var.Där under ställde jag det gamla symaskinsunderredet och la på en MDF- skiva som jag klädde med en svart vaxduk som ser ut som marmor. Fick tag i mörkröda smidesstolar för billig penning 100:-/st och så lite blommor förståss.På lördag ska vi åka till plantmarknaden och köpa en New Dawn ros (min favorit ros) som ska få klättra upp i paviljongen.


New Dawn

5 kommentarer:

Min Skattkammare sa...

Nämen Plingis vad härligt det ser ut!! Nästa gång värmen kommer då MÅSTE jag titta ut till dig och kanske få en fika i den där fina paviljongen!! Och ta en promenad där ute på era fina omgivningar.
Tar en fikapaus nu....hi hi, men det drar kallt så jag håller mig inne.
Hälsa Kent och gratta honom i efterskott!
Kramilikram Kickilina

Lena i et bæssmorhem sa...

Gratulerer med den "gamle" mannen... ;-)
Det så så herlig ut i paviljongen din, og med klatreroser vil det bare bli toppen!

Klem

Annika sa...

Åh va mysigt o vilka snygga stolar. Ett riktigt fynd. Hoppas sommaren kommer på riktigt snart. Här hällregnade det i gårkväll o är riktigt kallt i luften idag. Kram Annika

nettans lantliga hem sa...

Vilka fina stolar du fyndat! Det blir fint med klätter ros, här uppe i norr kan vi inte ha så fina klätter rosor
Kram Nettan

drömmen om vitt sa...

Vad roligt att hitta hit, jättefin blogg du har. fin new dawn ,har suktat länge och idag fick jag den av maken. Men det dröjer väl innan den blir sådär vacker.
Lotta:)