lördag 29 november 2014

Bord med gallersarg

Jag har länge önskat mig ett sådant här bord och nu har jag hittat det, tjohoo va glad jag är! :) Å inte behövde jag åka långt heller, nära å bra, Bohrs Makeri Tjingeling!

lördag 22 november 2014

Wildlife

Jag har länge kollat in dessa fina småfåglar i trä från wildlife garden och idag slog jag till på ett par, rödhake och blåmes. Frövifors muséum säljer dessa och mycket annat fint! Idag hölls den årliga julmarknaden vid Frövifors, så även en havrekärve och ett par fågelholkar följde med hem :) Tjingeling!

lördag 15 november 2014

Kattbädd

Har kollat runt lite på bäddar till katt, men så tänkte jag aahh vi gör en själva istället av sånt som redan finns här hemma å då kommer ju det till nytta igen :) Gamla sängben, spillskiva av mdf och ett par ornamentblommor! Käre sambon snickrade ihop den och jag målade den i en ljusgrå färg å klädde om en gammal dyna i ett tyg jag köpt för länge sedan. Det är bra att ha tyger liggandes, för rätt som det är så passar det till något, tygoman som jag är, hihi! :) Ha de gott! Tjingeling!!

söndag 9 november 2014

I köksfönstren

Har satt upp gardinkapporna i köket! Blev lite julkänsla och Carl Larsson feeling över det :) eller? Tjingeling!

söndag 2 november 2014

Läslampa

Nu har jag äntligen fått tag i en gammal golvlampa i smide från 1920-talet. Jag hittade den på Linde Auktioner och hade turen att buda hem den! Tjingeling!