torsdag 27 februari 2014

Målning pågår!

Jag har länge funderat på att måla om köksluckorna och lådorna i samma gröna färg som bröstpanelen. Å nu håller jag på med detta! Pärlstavslisten och golvlisten kommer också att bli gröna! Det här blir mer gammaldags känsla och det är ju det jag strävar efter! Fortsättning följer...Tjingeling!

söndag 23 februari 2014

Tulpaner

Lite vår på köksbordet!

torsdag 20 februari 2014

Grön lampskärm

Tänkte visa ytterligare en lampa :) Fick syn på denna gröna glasskärm på Tradera och tänkte att den skulle passa i köket. Hade turen att buda hem den mycket billigt, tung och fin är den! Ibland så "ramlar" man bara över grejer sisådär! :D Då är det bara att slå till!
Tjingeling!

söndag 16 februari 2014

Lampan i hallen

Idag har skomakarlampan kommit upp på sin plats! Det blev riktigt fint, tycker jag! Gamla grejer gör skillnad, så är det! Tjingeling!

torsdag 13 februari 2014

Jugendlampa

Har nu varit i farten igen på Tradera! :)  Fick syn på en sån fin bordslampa från jugendtiden! Den hade inte originalskärmen kvar utan en gul kupa som inte alls passade in i skärmhållaren. Men det gjorde inget för den gröna jag köpte för ett tag sedan till strindbergslampan i köket, passade perfekt! Den lampan fick sin vita skärm igen och blev kanonbra i fönstret i matrummet!
Tjingeling!

söndag 9 februari 2014

Veckad skärm

Har fått tag i denna fina skomakarlampa med veckad skärm, hiss och lod! Oförskämt billigt, FYND! Sladden behöver bytas ut och jag har svart tvinnad sladd hemma, så det får min käre sambo fixa! :) Den ska få sin plats över byrån i hallen! Tjingeling!

torsdag 6 februari 2014

Kommod

Det blev tomt bredvid kökssoffan där Brix matskål stod! Så jag ställde dit min gamla vitmålade kommod. Köpte färg för några dagar sedan å tänkte måla den brun med lite svart i, så den skulle passa in bättre med de andra bruna och trärena möblerna. Men som tur var så hann jag inte måla den, då den här  gamla kommoden dök upp på FB och nära oss! :) Trären, hög och fin passar den så bra vid kökssoffan och med den gamla tvättservisen från jugendtiden på. Den vita kommoden passar bättre som nattduksbord vid min sida av sängen :)
Tjingeling!


måndag 3 februari 2014

Paradhandduk

Har budat hem en sån fin paradhandduk med jugendbroderi och frans nertill! :)
Tjingeling!