torsdag 22 november 2012

Kransar av granris

Årets dörrkransar är på plats! De blev som vanligt lite yviga å inte helt lika, men de duger bra här ute i skogen :) Bytte ut de enfärgade röda sidenbanden till rutiga istället.
Ha de gott! Tjingeling!

måndag 19 november 2012

Tvättservis i jugend

Här är ett till fynd jag gjort på Tradera. Jag har hållit utkik länge å väl efter bara handfatet, eftersom jag har kannan. Men jag har inte haft någon tur med det, tills häromdagen då ett helt set dök upp. Det vara bara att slå till! Helt å fint för bara dryga hundringen. FYND!! Den andra kannan står i köksfönstret med en blomma i & denna pjäs ska stå på kommoden i sy-/gästrummet. Så nu åker tvättservisen från Ikea ut :) Jag gillar ju gamla ting mer, än nytillverkat.
Ha de gott! Tjingeling!

torsdag 15 november 2012

Blått

Har fyndat lite på Tradera igen :)  Ett av fynden är denna paradhandduk. Jag gillar blått! Den här har fått sin plats i paradhängaren ovanför kommoden i sy/gästrummet.
Ha de gott! Tjingeling!

tisdag 6 november 2012

Omändring på verandan

Idag har jag ändrat om lite. Jag bytte plats med kökssofforna. Soffan på verandan fick flytta in i köket & soffan i köket ut på verandan. Passade även på att byta alla textilier till vitt/rött på verandan. Passar bättre med bara vita möbler här ute. Jag är nöjd!
Ha de gott! Tjingeling!