måndag 27 augusti 2012

Toalettbord

Jag har länge funderat på att måla bord & stol i ljusgrått, men Mormors gamla pigtittare har det tagit mot att måla. Så jag bestämde mig för att den skulle få flytta & blev så glad när min kusins dotter ville överta den. Jag tog istället en stor ram & käre sambon fick skära till ett spegelglas till den & skruva fast ett krön jag budat hem från Tradera för länge sedan. Spegeln fick några nyanser mörkare grå färg.
Som synes har inte den grå/vit randiga tapeten kommit upp på väggarna ännu.
Ha de gott! Tjingeling!

tisdag 21 augusti 2012

Gungstol

Har fått tag i en liten gungstol. Den har fått sin plats i vardagsrummet. Klippte till en bit av fårskinnspälsen & en pälskudde till det.
Ha de gott! Tjingeling!

tisdag 14 augusti 2012

Blåbär

I våras planterade vi ett par blåbärsbuskar, sedan blev det ett par till å så en till. Nu är det stora bär på alla plantor & de smakar helt ljuvligt gott! Det blir allt att köpa fler att plantera till våren igen...blåbärsodling kanske vore nåt ;)
Ha de gott! Tjingeling!

lördag 11 augusti 2012

Jugendsoffa

På verandan är det omändringar på G. Fållbänken har jag sålt & istället har denna soffa fått sin plats här. Jag har länge velat haft en soffa här, så jag kan ligga där å läsa. Jag ska inte måla den utan den får vara trären, men tyget ska bytas ut till svart fuskskinn. Fortsättning följer...
Ha de gott! Tjingeling!

fredag 3 augusti 2012

Afrikas blå lilja

För ett tag sedan kom en snäll granne med en stor planta, som hon hade till övers. Vi delade den i tre & planterade dem i stora krukor. Vi har väntat med spänning för att se om de skulle ta sig. Å nu har alla tre plantorna fått långa stänglar med knoppar som börjar spricka. De är så vackra! Å bättre blir det! :)
Ha de gott! Tjingeling!