tisdag 29 maj 2012

Jugend

Har fyndat på Tradera igen :) Denna ljuvliga löpare i vitt med blå jugendbrodyr.
Ha de gott! Tjingeling!

söndag 27 maj 2012

Små dunbollar

Några kycklingar har kläckts. Har nu 8 stycken. Får se om det blir några till, för jag har ett par hönor som ligger å ruvar.
Ha de gott! Tjingeling!

söndag 20 maj 2012

Kan du inte tala

Denna lilla figurin kunde jag inte motstå, vid mitt besök hos Återbruket i Tidaholm. Den fick sin plats på fönsterbrädan på verandan.
Ha de gott! Tjingeling!

tisdag 15 maj 2012

Sovrumsfönstret

Gardinstången är på plats & jag är supernöjd! Ska sy en hissknytis också, som lite skydd för solen.
Ha de gott! Tjingeling!

fredag 11 maj 2012

Strindbergslampa

En gammal lampa som har fått sin plats på byrån i sovrummet. Ny tvinnad svart sladd har den fått & sen ska jag köpa en skärm till den också. Har ej bestämt om den ska vara vit eller antikblå, hm!
Ha de gott! Tjingeling!

söndag 6 maj 2012

Ruvhönor

Sedan en vecka tillbaka har jag två stycken hönor som ligger å ruvar. Hildur ligger på 10 ägg & Viola på 7 ägg. Vera började ruva för 3 dagar sedan. Hon ligger på 5 ägg. Ska bli spännande å se om det blir några kycklingar i år också. Fast man vet ju inte om alla är befruktade. Väntar några dagar till innan jag genomlyser de äldsta äggen.
Kackel från hönshuset!

fredag 4 maj 2012

Ny kyl/frys

Vår kyl/frys hade några år på nacken, så det var dax att byta ut den. Har kollat in de snygga i retrostil, men ack så dyra & de har inte automatisk avfrostning. Så jag började kolla in lite andra märken & den skulle vara svart. Jag fastnade för denna modell från Bosch. Den passar så bra in tillsammans med den svarta spisen & svarta kökspannan. Vilken skillnad, både utseende & funktion. Vi är supernöjda! Fick även tag i en liten söt svart radio, som jag ställde ovanpå :)
Ha de gott! Tjingeling!

onsdag 2 maj 2012

Målad gardinstång

Sådär då va gardinstången färdig. Nu ska den bara sättas upp, eller om jag ska vänta tills vi har tapetserat i sovrummet. Det kommer att bli den vit/grå randiga tapeten Anno 1905 från Boråstapeter. Den har legat å väntat länge på att få komma upp på väggarna :)
Ha de gott! Tjingeling!