tisdag 26 april 2011

Sympathy

Detta tryck av en målning efter Briton Rivière (1840-1920) har jag ramat in å sitter på väggen i vardagsrummet. Den är så fin!





Ha en bra dag! Tjingeling!


torsdag 21 april 2011

Glad Påsk!



Önskar vi på Berga!


måndag 18 april 2011

Ägg säljes!

För Er som bor i närheten av oss, kan vi erbjuda färska ägg från sprätthöns 1:-/st



Hälsningar Ingela

fredag 15 april 2011

Omklädnad & sömnad

När jag städade verandan häromdagen, klädde jag även om locket på fållbänken med ett grön/vit randigt tyg som kökssoffan var klädd med förut. Men jag var inte riktigt nöjd med det. Hittade ett mer passande tyg i ljusgrön/vit rutigt från Nyblom & Kollén hos Fyndhuset i Lindesberg. Å så sydde jag ett par fodral till kuddarna också :)
Trevlig Helg! Tjingeling!



måndag 11 april 2011

Grönt på verandan

Idag har jag vårstädat på verandan. Å så har jag bytt till de ljusgröna/vita textilierna. Ett par övervintrade vita pelargoner har fått ny jord & så har jag tagit skott från Mårbackorna jag hade här i fönstret i somras å planterat i lerkrukor. De verkar ha tagit sig, så nu är det bara att hoppas på att de kommer att blomma också...
Ha de gott! Tjingeling!


måndag 4 april 2011

Trädgårdssoffa

Idag tog jag en tur in till Coop Forum & där fick jag syn på denna rara lilla soffa. Den fick självklart följa med mig hem. Platsen för den var given, under taket vid verandan. Så nu kunde jag flytta den andra soffan till berget igen. Nu längtar jag tills man kan börja att plantera blommor i alla blomlådor & krukor.


Ha de gott! Tjingeling!

fredag 1 april 2011

Under spiskåpan

Den gamla jugendvågen har fått flyttat ner från kylskåpet & står nu här vid kökspannan istället. Där ser man den bättre.










Å så kan man ha något i skålen också. Här ligger de 5 första äggen som mina små rara pullor värpte. De är urblåsta förståss :)










Ha en trevlig helg! Tjingeling!