torsdag 26 juni 2008

Duktyngder...




Det blåser och blåser så dukarna bara far omkring ute på trädgårdsborden. Tur att de här små tingestarna finns och hjälper till att hålla dem på plats.

fredag 20 juni 2008

Glad Midsommar!


önskar jag er alla!
Kram Pling

söndag 15 juni 2008

Nostalgi

Vi var på besök i Nostalgibyn i Hosta idag på eftermiddan. Det var verkligen att resa tillbaka i tiden. Där fanns loppis, mysigt café, gammal bensinmack mm. Klicka på länken för att komma till deras hemsida. En & annan tjusig jänkare dök också upp.


Åhh, en sån vill jag ha!

Vi får nöja oss med dessa så länge. De hänger på väggarna i ladan. Det har bott andra här på gården före oss som haft samma intresse, gamla härliga jänkare.





Det är bara att drömma vidare...suck!!
Kraam Pling

fredag 13 juni 2008

På loppis besök

Var på loppis härom dagen. Jag hade kollat in på hemsidan och sett att de hade fått in en golvlampa i smide. Har varit på jakt efter en sån och så fanns den där helt plötsligt för bara 175:- :D Ska spreja den svart och så en ny skärm ska den få.




Hittade även ett par tallrikar i blå/vitt, Korgen från Gustavsberg för en tia styck. De har jag ställt i tallrikshyllan i köket.


Och så hade jag spanat in två koppar också, Kristina från Rörstrand för en tjuga styck, så de fick följa med hem och de står också i tallrikshyllan.


Ha de gott! Kraam Pling

måndag 9 juni 2008

I trädgården

I vår trädgård har vi flera olika ställen man kan sätta sig för att fika, läsa eller bara filosofera.
Under taket vid glasverandan blir det ganska så varmt under dagen, skönast är att sitta där på morgonen med tidning & frukost. Igår sydde jag dynor till stolarna & en duk till bordet av ett gammalt tyg jag hade liggandes.



På berget står en soffa, där man kan sitta & filosofera lite, i sällskap av Lilly. Soffan ska målas, jag kan bara inte bestämma mig för vilken färg, vit eller grön??


På norrsidan, när man vill ha svalka.


På ladugårdsbacken, sitter man osäkert, ribborna behöver bytas ut & det är på gång.


I paviljongen, ett bra ställe för fika.


Däckstolen under äppelträden är skön att sitta & läsa i.

I hammocken under äppelträden somnar man lätt i.


fredag 6 juni 2008

Du gamla du fria...

6 juni Sveriges nationaldag firar vi med flaggan i topp.
En hyllning till vår vackra natur & rika djurliv.
Vårda den ömt & omsorgsfullt.









Glad sommar!